fbpx

Endnu et godt regnskabsår hos Revimatch

Vi er hos Revimatch stolte af igen i år at kunne præsentere et godt årsregnskab i 2020. Ligesom forrige år oplevede vi vækst på en række parametre og kunne endda konstatere en fordobling af vores omsætning.

Det positive resultat luner i en tid med Coronavirus og usikre økonomiske fremtidsudsigter, og noget tyder på, at efterspørgslen på revision ikke har været synderligt påvirket af krisen. Vi oplever heldigvis en stadig stigende efterspørgsel på vores service, hvor kunderne nemt og enkelt kan få 3 uforpligtende tilbud på revionsarbejde.

Hovedpunkter fra årsregnskabet

  • Fordobling af omsætningen. Kunderne strømmer stadig til Revimatch, og vi er glade, hver gang vi kan koble en kunde med den rette revisor eller bogholder til deres opgave.
  • Årsresultat også fordoblet. De sorte tal på bundlinjen blev også fordoblet, og det var på trods af, at vi i det forgange regnskabsår har foretaget en række investeringer.
  • Succesfuld internationalisering. Vi udvidede forretningen, så vi nu også dækker det svenske marked.
  • Flere partnere. Med mere end 700 kompetente revisorer, bogholdere og regnskabskyndige tilknyttede er sandsynligheden for at vores kunder får det helt rette match til deres opgave nu endnu større

Fordobling på bundlinjen og øget grønt fokus

Den øgede omsætning, vi oplevede sidste år, satte heldigvis også sit tydelige aftryk på bundlinjen. Det samlede økonomiske resultat blev nemlig fordoblet, hvilket naturligvis skabte god stemning på kontoret.

Selvom gode økonomiske resultater selvfølgelig har høj prioritet, så er det ikke det eneste regnskab, som vi skeler til hos Revimatch.

Vi har derfor igangsat en lang lække grønne initiativer, som forhåbentligt vil mindste vores klimaaftryk betragteligt og bidrage til et positivt CO2-regnskab for virksomheden.

Succesfuld internationalisering

Det positive årsresultat vækker ekstra glæde i lyset af, at vi har foretaget en succesfuld internationalisering til Sverige. Der er altid ekstra omkostninger og risici forbundet med at udvide forretningen til nye markeder med anden kultur, marked og lovgivning – også selvom det kun er til vores svenske naboer.

At internationalisering indtil videre har været en succes, siger meget om vores medarbejderes– gamle som nye – stor omstillingsparathed og gåpåmod, når nye udfordringer byder sig til. Vi forventer at øget internationalisering fremover vil påvirke regnskabet positivt.

Nye partnere

Hos Revimatch skal vi både skabe værdi for kunderne og vores partnerkreds. Derfor glæder det os, at vi igen i år har fået en række nye kompetente og motiverede revisorer og regnskabskyndige med som samarbejdspartnere.

Vi samarbejder nu med mere end 450 revisorer og bogholdere. Den udvidede partnerkreds giver vores kunder endnu bedre mulighed for at blive matchet med den helt rigtige revisor til deres opgave. Og da vi indtil videre har formidlet mere end 60.000 opgaver, kommer der helt sikkert til at være masser af arbejde for vores nye partnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *