fbpx

Grønne initiativer hos Revimatch

Det er ingen hemmelighed, at både miljøet og klimaet er under pres. Hos en virksomhed som Revimatch kan vi selvfølgelig ikke gøre en forskel i det store billede. Men der skal løftes i flok, og hvis alle gør en indsats, kommer vi langt.

Derfor har vi indført en række grønne initiativer i virksomheden. Initiativerne skal være med til at mindske vores klimaaftryk, og så skal de forhåbentligt også føre til et endnu bedre arbejdsmiljø og øget sundhed blandt vores i forvejen aktive medarbejdere.

Et udpluk af de grønne initiativer hos Revimatch

  • Mindre kød. For at mindske vores kødforbrug har vi indført kødfrie tirsdage.
  • Vi cykler til arbejde. Mindst en dag om ugen hopper vi på cyklen fremfor at tage bilen på arbejde. Det mindsker vores klimaaftryk og giver en frisk og sund start på dagen.
  • Flere planter, mindre papir. Vi har fyldt kontoret op med planter for at skabe et sundt indeklima, og vi har samtidigt drastisk reduceret vores papirforbrug. Langt det meste papirarbejde er nu digitaliseret.
      

På med cykelhjelmen

Hvis man følger med på vores sociale medier eller besøger vores kontor, vil man hurtigt erfare, at vi hos Revimatch elsker at være aktive.

Det er derfor helt i virksomhedens ånd, at vi nu har indført en ugentlig dag, hvor vi alle sammen cykler til arbejde.

Alt efter medarbejdernes bopæl er der selvfølgelig nogle, der slipper lettere end andre, men generelt har den friske cykeltur vist sig at skabe god energi fra morgenstunden af.

Transportsektoren står bag næsten 30 % af EU’s samlede CO2 udledning, og selvom vores initiativ kun gør en minimal forskel i det store regnskab, så er det et skridt (eller måske rettere et træd på pedalen) i den rette retning.

Kødfri tirsdag

En anden klimabelastning er kødforbruget- og produktionen, der sætter et langt større klimaaftryk end f.eks. produktion af grøntsager og brød. Man behøver selvfølgelig ikke at have dårlig samvittighed over at spise kød, men det skader ikke med flere grøntsager eller kødalternativer en gang imellem.

Derfor har vi hos Revimatch indført kødfrie tirsdage, hvor vi i stedet for den almindelige menu får lækre vegetarretter. Det er desuden sundt og bidrager til en varieret kost, så vi altid har energi, når vi skal formidle kontakter mellem revisorer og kunder.

Printer sendt på førtidspension

Den største forskel ligger tit i de små ting, man udfører hver dag.

Hos Revimatch gør vi meget for at genbruge materialer på kontoret, ligesom printeren stort set er blevet sendt på pension, og vi nu klarer langt det meste papirarbejde online.

Som prikken over i’et har vi også investeret i en række planter for at skabe et sundt indeklima og skabe et godt indendørs-udendørs flow.

Der er endnu meget, vi kan gøre, og med tiden vil der sikkert komme endnu flere grønne initiativer hos Revimatch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *