fbpx
loader image

Længere åbningstider hos Revimatch

Hos Revimatch forsøger vi hele tiden at forbedre kundeoplevelsen, så du kan få de bedste tilbud fra revisorer og bogholdere hurtigst muligt. Et af vores seneste tiltag er, at vi har udvidet vores åbningstid.

De længere åbningstider betyder, at vi nu har åbent på kontoret helt frem til kl. 21. Det giver jer større fleksibilitet i en travl hverdag, uanset om I er kunder på jagt efter en revisor, eller er samarbejdspartnere på jagt efter en potentiel klient.

Hvad betyder de længere åbningstider for dig?

  • Bedre service. Bliv kontaktet på det mest belejlige tidspunkt. Selv efter du har fået fyraften, sidder vi klar ved telefonen.
  • Hurtigere tilbud. Du får nu hurtigere 3 gode og uforpligtende tilbud fra revisorer, der matcher dine specifikke behov.
  • God kontakt. Uanset om du er kunde eller partner, er det nu endnu nemmere at få kontakt til den anden part.

Blev kontaktet, når det passer dig

Det skal være så gnidningsfrit som overhovedet muligt at finde en ny revisor. De udvidede åbningstider hjælper dig som kunde ved, at du nu i endnu højere grad end tidligere kan blive kontaktet, når det passer dig bedst.

Du kan f.eks. udfylde vores simple onlineformular i toget på vej til arbejde eller i frokostpausen. Her behøver du blot at angive kontaktoplysninger og give en kort beskrivelse af den opgave, du søger en regnskabskyndig til at udføre.

En af vores medarbejdere vil herefter kontakte dig telefonisk for at få en nærmere afklaring om dine præcise behov og ønsker. Grundet vores længere åbningstid behøver du nu ikke længere at blive forstyrret i arbejdstiden men kan i stedet blive ringet op, når det er mest belejligt.

De længere åbningstider medfører også, at vi vil være i stand til hurtigere at få kontaktet revisorer og regnskabskyndige omkring din opgave. Dermed kan vi endnu hurtigere levere 3 skarpe og uforpligtende tilbud til dig som kunde.

Fordele for dig som samarbejdspartner

Den udvidede åbningstid giver ikke kun fordele til kunderne, men også for vores mere end 1000 samarbejdspartnere. Er du en af vores samarbejdspartnere, kan du se frem til, at vi nu endnu hurtigere kan screene dine potentielle kundeemner, da vores validering nu har åbent til kl. 21.

At der nu vil være lys i vores vinduer, efter solen er gået ned, betyder også, at vi nu sidder klar ved telefonerne til support og eventuelle spørgsmål i endnu længere tid.

Højt humør på kontoret

Selvom nogle af vores medarbejdere nu får en senere vagt, så gør vi som vanligt alt, hvad vi kan, for at holde humøret oppe – også ud på de sene aftentimer.

Kaffemaskinen er blevet opgraderet. Vi holder humøret højt og vil forsat møde vores kunder med et smil – bare i flere timer af døgnet end før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *