fbpx

Revimatch fokuserer på glade medarbejdere

Glade og motiverede medarbejdere er nøglen til succes for virksomheder af alle størrelser. Hos Revimatch har vi derfor fra allerførste dag haft arbejdsglæden og sammenholdet i fokus, så vi kan arbejde sammen om at skabe succes både for virksomheden og for vores kunder.

Vi skal have det godt med hinanden i virksomheden – både når der er opgangstider, og når det en gang imellem er hårdt og ekstra travlt.

Tilfredse medarbejdere kommer hele forretningen til gode, når vi skal formidle kontakten mellem samarbejdspartnere og kunder. Sammen står vi stærkere, og vi er stolte af altid at have tilfredse medarbejdere på kontoret.

Sociale aktiviteter hos Revimatch

  • Fællesmiddage en gang om måneden. Selvom vi hygger os på kontoret, skal man nogle gange bort fra de vante rammer. Mindst en gang om måneden tager vi alle sammen ud og spiser på en restaurant, hvor vi over maden kan vende stort og småt.
  • Basket og bordfodbold. Vi elsker sport og konkurrencer. Derfor nupper vi ofte et hurtigt slag bordfodbold på kontoret, så snart chancen byder sig, eller spiller basket i gården.
  • Sjov og spas på kontoret. Vi har et professionelt arbejdsmiljø, men derfor kan der alligevel godt være plads til lidt sjov en gang imellem. Vi poster med jævne mellemrum på de sociale medier, hvis vi er kommet op med en særlig sjov aktivitet eller konkurrence.

Masser af aktivitet på kontoret

Hos Revimatch har vi fokus på, at arbejdet skal foregå i inspirerende rammer. Det er ikke altid nok at snakke et par minutter ved kaffemaskinen eller mellem bidderne til frokost. Vi har derfor sat et bordfodboldbord op på kontoret. Det kan give anledning til megen hidsig rivalisering, men når kampene er overstået, bliver resultatet (uagtet stillingen i kampen) altid et stort smil på læben.

Vi kan i det hele taget godt lide at bevæge os hos Revimatch. I gården står en basketballkurv. Det hænder ofte, at vores medarbejdere hurtigt sluger maden for at komme ud og lægge nogle bolde i kurven, inden de vender tilbage til arbejdet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget glade for sport og konkurrencer på kontoret. Når det skal gå rigtigt vildt for sig, tager vi hen til den lokale paintballbane, og så bliver der ellers givet gas!

Hvis du vil have syn for sagen, kan du følge os på de sociale medier. Her poster vi ofte om vores sjove konkurrencer på kontoret.

Afsavn under Corona

Da Coronavirussen nærmest fra den ene dag til den anden vendte op og ned på danskernes hverdag, medførte det også markante ændringer hos Revimatch. Ikke i vores arbejdsgang, hvor vi forsatte med at give vores kunder gode og uforpligtende tilbud på revisionsarbejde. Men i det sociale, der nu pludselig kom til at mangle, da vores mere end 15 medarbejdere måtte arbejde hjemmefra.

Vi indførte derfor en ugentlig FaceTime-tidspunkt, hvor vi hver fredag eftermiddag kunne snakke om løst og fast. En videokonference er selvfølgelig ikke en fyldestgørende substitut for fysisk samvær, men det var alligevel med til at holde moralen oppe i den hårde tid.

Med lysere tider i horisonten håber vi på at kunne indføre endnu flere sociale aktiviteter i fremtiden til gavn for arbejdsmiljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *