fbpx

Sådan virker Revimatch

Det er ikke altid nemt at finde den helt rette revisor til jobbet. Der er mange revisionsfirmaer derude og mange dygtige regnskabskyndige og bogholdere. Men de har ikke alle den samme specialviden, ligesom deres priser kan variere.

Sandsynligheden for, at du finder det bedste tilbud på egen hånd, er derfor ikke særlig stor. Heldigvis er der hjælp at hente.

Hos Revimatch gør vi det nemt og enkelt at finde det bedste tilbud på revision. Det fungerer således:

  • Du udfylder blot formularen her på siden med en kort beskrivelse af din opgave
  • Kort tid efter vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter. Samtalen med konsulenten giver mulighed for at uddybe dine behov, så vi på den måde kan matche dig med den helt rette revisor eller bogholder
  • Herefter finder vi 3 gratis og uforpligtende tilbud fra kompetente regnskabskyndige, der passer til lige præcist din opgave
  • Du kan nu frit vælge det tilbud, der passer dig bedst

Du sparer tid og penge

Med Revimatch får du altid 3 uforpligtende tilbud, du kan holde op imod hinanden. Vores revisionspartnere ved, at de skal konkurrere mod andre tilbud, så du kan godt regne med, at de har et attraktivt tilbud parat.

Vi har et samarbejde med over 700 revisorer og bogholdere i hele landet. Derfor får du ofte en bedre pris, end hvis du selv havde kontaktet en revisor direkte.

Det er selvfølgelig også muligt at indhente flere revisortilbud på egen hånd. Men her kommer vores erfaring hos Revimatch dig til gode. Vi har opbygget et stort netværk af kvalificerede bogholdere og revisorer med forskellige spidskompetencer. På ganske kort tid kan vi derfor matche dig med de bedst egnende revisorer fra hele landet.

Skulle du selv stå for denne proces, ville der være tale om en lang og ressourcekrævende opgave, da der er over 16.000 fuldtidsansatte i revisionsbranchen og mere end 3.000 godkendte revisorer.

Med Revimatch sparer du altså både tid og penge. Og det bedste ved det hele er, at det er fuldstændigt gratis og uforpligtende. Så får du mod forventning ikke et tilfredsstillende tilbud, har du ikke mistet en eneste øre.

Simpel proces giver gode resultater

På Revimatch gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at sikre dig den bedst mulighed regnskabskyndig til dine behov. Det skal være nemt og enkelt, hvorfor du blot skal udfylde vores onlineformular og vente på, at vi inden for kort tid kontakter dig.

Vi kan indhente tilbud fra en lang række regnskabsagkyndige med ekspertise i forskellige felter. Så uanset om du har brug for hjælp til regnskab, bogføring, ejendomsadministration, moms eller skatterådgivning, kan vi være behjælpelige.

Du skriver blot, hvad din opgave går ud på i vores kontaktformular. Så finder vi de helt rette regnskabskyndige til jobbet.

Et firma med kunden i højsædet

Ved at skabe gode match mellem revisorer og kunder sikrer vi, at de mere end 60.000, der har brugt vores service siden starten i 2017, får det helt rigtige match, der skaber værdi for både kunde og samarbejdspartnere.

Vi sidder klar til at svare klart og præcist på eventuelle spørgsmål enten over telefon og mail. Vi har fornyeligt fået længere åbningstider, så du kan nu forvente endnu hurtigere svar på dine forespørgsler.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *