Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Benchmark:

 

Benchmarking er en analysemetode og vurdering der bliver brugt i forbindelse med, at sammenligne virksomhedens resultater. Dette er en god metode til at kunne forbedre ens forståelse af en virksomheds effektivitet og potentiale. Benchmarking er en metode der kan bruges til sammenligning af nøgletal. Dette kan enten ske mellem forskellige enheder i den samme virksomhed eller mellem virksomheder. 

Forskellige typer af benchmarking 

Indenfor begrebet benchmarking er der tale om tre typer af benchmarking, hvor de alle har det tilfælles nemlig at afgøre virksomhedens position på markedet og dermed forblive konkurrencedygtig. De tre typer der er indenfor begrebet benchmarking er: 

  • Benchmarking mellem virksomheder 
  • Intern benchmarking 
  • Best practice benchmarking

Benchmarking mellem virksomheder er en måde, hvor man sammenligner sin egen virksomhed med andre virksomheder. Dette hjælper en virksomhed med at finde ud af, hvor de er placeret på markedet i forhold til andre virksomheder. Dette kan med andre ord også kaldes konkurrent benchmarking. 

Intern benchmarking er en sammenligning af virksomhedens drift på tværs af afdelingerne. Denne metode er nemmere at udføre i forhold til ekstern benchmarking og ”Best practice” metoden da man allerede har adgang til alle oplysningerne. Når en virksomhed gerne ville bruge benchmarking som en analysemetode, starter man altid med denne type af benchmarking.  

“Best practice” er også en sammenligning mellem andre virksomheder, dog sammenligner man i denne type kun virksomheder med de bedste resultater. Dette er oftest noget de mindre virksomheder benytter sig af, da det er en god måde at indhente ideer og fremgangsmåder på. 

Benchmarking er en oplagt analysemetode til, at få mere viden om de enkelte mål og processer i en virksomhed. Man får et indblik i, hvordan en virksomhed på deres bedste vis har opnået deres resultater, og derved selv bruge deres metoder eller erfaringer i sin egen virksomhed.

Vælg en revisor i dit område:

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Alt efter hvilket forhold du ønsker at have med din revisor, kan det også være rart at han/hun er tæt på, hvis du vil svinge forbi til en kop kaffe, og snakke nogle ting igennem, eller blot sige hej.

Mange opgaver kan dog klares pr. telefon, mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i kommunikere via. mail og telefon.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor Århus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her