Om Revimatch

Hvorfor er det vigtigt at have en god revisor?

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Del artikel

Om Revimatch

Hvorfor er det vigtigt at have en god revisor?

Vibeke Rasmussen

Del artikel

En revisor er en nøglespiller i mange virksomheder. Det er en fagperson, der har det administrative ansvar for og overblik over virksomheden indtægter og udgifter. Som ejer slipper du for at bruge mange timer på at føre regnskab, sætte dig ind i de aktuelle skatteregler og forholde dig til nye bekendtgørelser om økonomiske forhold, når du har en revisor. Fagpersonen tager sig af mange andre opgaver end blot at føre regnskab. Du kan læse mere om herunder, hvorfor det kan få afgørende betydning for fremtiden hos din virksomhed, at du ansætter en revisor.

Meget mere end blot udarbejdelse af årsregnskab

I dagligdagen møder du som virksomhedsejer mange forskellige opgaver og udfordringer. Uanset hvilken størrelse forretning du har, og hvilken branche du er beskæftiget indenfor, skal du forholde dig til økonomien i virksomheden. Det er langt fra os alle, der har tiden til og interessen for at bruge tid på at føre regnskab, lave årsopgørelser og undersøge de gældende skatteregler. En revisor vil udføre alt det administrative arbejde for dig i forhold til regnskaberne. Når du støder på nye opgaver i dit firma, eller når du har brug for at ændre praksis i forretningen, kan du spørge revisoren til råds. Til kan være i et tilfælde, hvor du ønsker at ansætte en medarbejder, eller når du har brug for professionel sparring på en konkret situation. Med en revisor i ryggen kan du undgå at havne i økonomiske vanskeligheder i fremtiden, og du får frigjort tid til at tage dig af virksomhedens kerneopgaver.

Værd at vide om betydningen af fagligheden og ekspertisen

Mens du som virksomhedsejer er inde i den branche og de produkter eller ydelser, du sælger, er en revisor specialiseret på det økonomiske område. Denne fagperson vil være ajourført med de seneste nye opdateringer fra SKAT, og vedkommende kan løse økonomisk/administrative opgaver på langt mere effektiv vis, end du selv ville være i stand til. Når du indsender årsregnskab til SKAT, er det afgørende, at dokumentet er udarbejdet korrekt og i henhold til de gældende regler og procedurer. Du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt regnskabet er lavet korrekt, når du har en uddannet revisor til at stå for opgaven. SKAT bruger dit regnskab til blandt andet at vurdere dens drift, troværdighed og vækstpotentiale. Des mere professionelt regnskabet er udarbejdet, des stærkere vil du stå udad til med dit firma.

Revisor som sparringspartner

En revisor kan blive den vigtigste sparringspartner for dig i dit firma. Vedkommende kan give dig de skarpeste råd og den bedste vejledning, så du kan træffe de mest fornuftige beslutninger på firmaets vegne. Mens I har hver jeres kompetencer, vil den sunde drift af din virksomhed være jeres fælles interesseområde. Fagpersonen er uddannet til at gøre dig opmærksom på situationer og områder, som du mange gange ikke selv vil have blik for. Med andre ord kan du styrke din virksomhed og sikre den sundeste drift, når du allierer dig med en revisor. Som følge af det tætte samarbejde du kommer til at få med din økonomiske sparringspartner, er det en god idé både at forholde dig til kompetencer, erfaring samt kemi, når du skal vælge den bedste revisor til dit firma.

Artiklens indhold

Har du brug for hjælp?

Ønsker du hjælp med dit regnskab? Vi i Revimatch kan matche dig med den rette revisor - helt gratis og uforpligtende.

What do you think?

1 Comment
Avatar
marts 21, 2024

Hi there to every body, it’s my first pay a quick visit
of this website; this web site contains awesome and in fact excellent data for visitors.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Del artikel

Relateret artikler

Partnerskab og samarbejde med din leverandør

I erhvervslivet er partnerskaber med leverandører afgørende for succes. Et godt samarbejde begynder fra det første møde og bygger på et solidt fundament af gensidig forståelse og kommunikation. Det er vigtigt at investere tid i...

Læs mere

Moms rådgivning

Moms, eller meromsætningsafgift, er en central del af økonomien for enhver virksomhed. I Danmark er momssatsen fastsat til 25 %, og alle virksomheder med en årlig omsætning over 50.000 kr. skal momsregistreres. Der er mulighed...

Læs mere