Om Revimatch

Kan alle være iværksættere?

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Del artikel

Om Revimatch

Kan alle være iværksættere?

Vibeke Rasmussen

Del artikel

Der er utvivlsomt mange, der drømmer om at blive iværksættere, men er det virkeligt noget alle kan blive? Ja, må svaret på spørgsmålet helt enkelt være, men handler det om at blive en succesfuld iværksætter, er svaret lidt mere kompliceret.

For hvor enhver i princippet kan oprette en virksomhed og dermed kalde sig for iværksætter, så er der lang vej fra CVR-nummeret til en fungerende, og fremfor alt, succesfuld virksomhed.

Men det er heller ingen uoverkommelig vej, og med den rette indstilling og rådgivning undervejs er der intet i vejen for, at din virksomhed kan blive en af landets mange succesfulde startups.

Få styr på ambitionerne

Når vi i det foregående skriver om succesfulde iværksættere, menes der ikke nødvendigvis iværksættere, med en Ferrari i garagen. Succes er ikke et objektivt kriterium, og for mange er det også fuldt ud tilfredsstillende at få en virksomhed op at stå, der løber rundt, men så heller ikke meget mere end det.

Artiklens indhold

Har du brug for hjælp?

Ønsker du hjælp med dit regnskab? Vi i Revimatch kan matche dig med den rette revisor - helt gratis og uforpligtende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Vibeke Rasmussen

Del artikel

Relateret artikler

Partnerskab og samarbejde med din leverandør

I erhvervslivet er partnerskaber med leverandører afgørende for succes. Et godt samarbejde begynder fra det første møde og bygger på et solidt fundament af gensidig forståelse og kommunikation. Det er vigtigt at investere tid i...

Læs mere

Moms rådgivning

Moms, eller meromsætningsafgift, er en central del af økonomien for enhver virksomhed. I Danmark er momssatsen fastsat til 25 %, og alle virksomheder med en årlig omsætning over 50.000 kr. skal momsregistreres. Der er mulighed...

Læs mere