Få 3 tilbud med Revimatch

Find gratis den bedste bogholder til at hjælpe netop din virksomhed.


FÅ 3 GRATIS BOGHOLDER TILBUD INDEN FOR 48 TIMER


Bogholder – vælg den rigtige

En bogholder er typisk en regnskabsuddannet person, som har en kunnen inden for de relevante regnskabsopgaver, fx operationelle opgaver som bl.a bogføring, afstemninger, betalinger, rykkerprocedurer, momsudarbejdelse, lønudbetalinger m.m. Bogholdere har typisk meget alsidige opgaver. Opgaverne afhænger i høj grad af virksomheden og dens behov, mens der naturligvis er opgaver, som er obligatoriske, fx:

  • Bilagsbogføring
  • Afstemning med bank
  • Lønudbetalinger
  • Moms
  • Fakturerering
  • Rykkerprocedure
  • Klargøring af regnskab

Er en bogholder en god investering?

Der er ikke nogen krav til, at virksomheder skal benytte bogholdere, og det handler derfor i højere grad om virksomhedens prioritering. Der er dog flere fordele ved at benytte en bogholder. Mange vælger professionel bogholderhjælp, da det kan være dyrt og tidskrævende at gøre tingene selv. En erfaren bogholder har typisk stort kendskab til regnskabspraksis, hvilket minimerer risikoen for fejl i regnskabet. Ydermere kan en bogholder eksekvere bogføringen væsentligt hurtigere, end man ofte selv kan.

Netop tidsbesparelsen er en stor årsag til, at mange vælger en bogholder. Har du en bogholder til at administrere din bogføring, har du mulighed for at bruge din tid, hvor den tæller mest og tid til det, som betyder mest for dig og din virksomhed.

Hvad koster en bogholder?

Da en bogholder ikke har den samme lange og krævende uddannelse som en godkendt revisor, er prisen naturligvis også derefter. Prisen på en bogholder er typisk timebestemt, og derfor er omfanget af opgaven overvejende afgørende for den endelige pris.

hvorfor vælge din bogholder med revimatch?