Få 3 tilbud med Revimatch

Få 3 gratis tilbud fra revisorer på kompetent skatterådgivning.


FÅ 3 GRATIS TILBUD PÅ SKATTERÅDGIVNING INDEN FOR 48 TIMER


Skatterådgivning

Skatterådgivning er et vigtigt element, som enhver erhvervsdrivende og lønmodtager bør overveje. En korrekt indberetning kan nemlig være svær og udfordrende for både privatpersoner og virksomheder at opnå.

Skatteregler er komplicerede og bliver ofte ændret, så det kan være problemfyldt at forstå og huske de mange regler.

Derfor vil vi hos revimatch hjælpe dig med at finde en rådgiver, som kan vejlede dig i processen. Når du modtager 3 gratis tilbud, så er det altid på kompetente revisorer, som vi har valgt med omtanke. Det er helt uforpligtende og du behøver ikke at fortsætte med en af de revisorer, som vi udvælger til netop dig.

Private personer

Skatterådgivning kan være svært at finde rundt i. For almindelige lønmodtagere er behovet for skatterådgivning mindre, men det kan være relevant at samarbejde med en professionel rådgiver, hvis du investerer sine penge i værdipapirer eller lignende.

Handel med fast ejendom

Spekulerer og handler du i ejendomme, så kan din skattebetaling være kompleks at optimere. Selvom, at din ejendomsværdiskat vil stige, så vil dine lån og renteudgifter stige variabelt, og der vil ofte også opstå uforudsete ting op. Det kan derfor være gavnligt at få vejledning fra en skatterådgiver, som kan optimere skattebetalingen til din fordel.

Pensionsordninger

I planlægningen af pensionsordninger vil du ofte opleve at få en masse forskellige og modstridende råd fra interessenter omkring dig. Det kan derfor være fordelagtigt at få en rådgivers objektive vurdering, som hjælper dig til en løsning, der passer dine behov og ønsker bedst.

Fradrag

Der findes mange forskellige typer fradrag, og de kan være svære at finde rundt i. Vores erfaring fortæller os, at mange ikke udnytter de fradrag, som er til rådighed, og derfor går glip af mulige fortjenester. En skatterådgiver kan hjælpe dig med at optimere og drage fordel af de mange fradrag, hvor der oftest vil være mange penge at hente.

Nedenfor ser du et udpluk af de mest typiske fradrag:

  • Kørselsfradrag
  • Håndværkerfradrag
  • Børne- og ægtefællebidrag
  • Fradrag på mad og transport
  • Donationer
  • Kontingent til fagforening og a-kasse
  • Renteomkostninger og indtægter

For virksomheder

Adskillige virksomheder – store såvel som små – haft oftest behov for skatterådgivning fra kvalificerede revisorer. En skatterådgiver vil foruden skatteoptimering også sikre professionel hjælp til at undgå overtrædelser af regler, som typisk udløser en bødestraf.

Stor prisvariation

Skatterådgivning er et vidt begreb, som indeholder et væld af opgaver, som har forskellige sværhedsgrader. Derfor, kan prisen for ydelserne også variere i høj grad, alt efter hvor kompliceret opgaven er.

”Du betaler ikke for vores tid, men for vores viden” er et anerkendt ordsprog i revisionsbranchen, og du vil derfor opleve, at prisen i høj graf afhænger af opgavens sværhedsgrad og varighed. Derudover, varierer prisen også af, hvilken rådgiver du vælger, da to lige kompetence rådgivere kan kræve to forskellige priser. Det kan også være værd at overveje, om du bør gøre brug af mere end én revisors hjælp, og hvorvidt du selv vil stå for udførelsen, da det også har indflydelse på omkostningerne.

Desuden har området også stor betydning på prisen. Nogle områder af skatterådgivning beskæftiger meget få revisorer, hvilket vil gøre prisen højere.

hvorfor vælge revimatch?