Få 3 tilbud med Revimatch

Revimatch matcher med omhu og omtanke dig med den helt rigtige revisor, som kan varetage din virksomheds revision. 100% uforpligtende og gratis.


FÅ 3 GRATIS TILBUD PÅ REVISION INDEN FOR 48 TIMER


Revision – vælg en dygtig revisor

Find en dygtig revisor allerede i dag, så du kan få styr på din revision med det samme.

En dygtig revisor kan spille en stor og vigtig rolle for enhver virksomhed. Udover, at de varetager deres normale opgaver såsom regnskab og skat, så kan din virksomhed drage fordel af at involvere revisoren i den strategiske planlægning. Derfor kan revisoren på mange måder have en positiv påvirkning på virksomhedens evne til at skabe vækst.

Ved at kombinere revision, regnskab og skatterådgivning kan revisoren opbygge den optimale forretningsstrategi. Revision handler nemlig om meget mere end bare regnskabshjælp. Rentabilitetsberegninger, budgetter og strategiske analyser er blot nogle af mange evner, som en dygtig revisor kan besidde.

Med revimatch finder du ikke bare en tilfældig revisor. Vi udvælger nemlig både alle vores samarbejdspartnere med omhu, også gør vi meget ud af at finde det rette match for netop din virksomhed.

Lovpligtig revision

En række selskaber, virksomheder og institutioner er underlagt en lovpligtig revision. Lovpligtig revision skal altid udføres af en statsautoriseret eller registreret revisor. Uanset om din virksomhed har krav om revision eller ikke, så er det yderst relevant at overveje om, du skal have en revisor tilknyttet. Et revideret regnskab styrker ikke bare din virksomheds troværdighed i det lange løb, men kan også være en god økonomisk beslutning, som din virksomhed fra start af vil drage fordel af.

Formålet med revision

Revision handler grundlæggende om at gennemgå og kontrollere en virksomheds regnskab. En revision skal altid være uvildig og udføres af en revisor. Under sin gennemgang kigger revisoren på, hovrvidt en virsomheds årsregnskab lever op til de lovmæssige krav og forventninger. Derfor, vil det på mange måder øge din virksomheds økonomiske troværdighed.

hvorfor vælge revimatch?