Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Avance:

 

Avance er den sum, som en virksomhed får på salget af sine produkter, services og ydelser. Det er også et begreb der bruges som et udtryk for fortjeneste. En virksomheds omkostninger skal være mindre end indtjeningen, for at den kan skabe fortjeneste, altså avance. 

Hvis man antager, at en virksomhed sælger et ydelse, hvilket eksempelvis kunne være en konsulenttjeneste, er der omkostninger forbundet med det. De skal først og fremmest betale konsulenten dens løn for den ydelsen pågældende levere. For at virksomheden skal have en avance på den ydelsen den skal levere, skal den ”sælge” konsulentens tjeneste for en højere pris, end den de selv skal give for den. I den anledning vil virksomheden tjene på salget af konsulenten og dens ydelse, og avancen vil her være et udtryk for det samlede beløb, som virksomheden står tilbage med, når den trækker lønudgifterne fra salgsprisen. 

En udregning på ovenstående scenearie kunne se ud på følgende måde: 

Den sælgende virksomhed sælger konsulentydelsen for 10.000 kr. og dens udgifter til selve konsulenten udgør 7.500 kr. 

Ved at trække købsprisen fra salgsprisen vil avancen se ud som følgende: 

  • 10.000 kr. – 7.500 kr. = 2.500 kr. 

Virksomheden får dermed en avance på 2.500 kr. for salget af konsulentydelsen. 

Vælg en revisor i dit område:

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Alt efter hvilket forhold du ønsker at have med din revisor, kan det også være rart at han/hun er tæt på, hvis du vil svinge forbi til en kop kaffe, og snakke nogle ting igennem, eller blot sige hej.

Mange opgaver kan dog klares pr. telefon, mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i kommunikere via. mail og telefon.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Århus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her