Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Ejerforening

Det er ofte en hensigtsmæssig løsning for ejerforeningen, andelsboligforeningen eller ejendomsselskabet, at udlicitere administrative opgaver til en ejendomsadministrator, da det for mange kan være tidskrævende og komplekst at stå for administreringen alene. Kompleksiteten ses ofte at være forbundet med administreringen af de økonomiske anliggender og de mange andre gøremål der følger i forbindelse med driften af ejendomme.

Mange ejerforeninger landet over administreres i dag af en professionel ejendomsadministrator. Det afgørende er at ejerforeningen, andelsboligforeningen eller ejendomsselskabet samarbejder med en professionel ejendomsadministrator, som har viden, erfaring og indsigt inden for ejendomsadministration. Derfor ses det også ofte, at ejendomsadministratorer er revisorer eller advokater, da deres viden om økonomi, love og regler er væsentligt.

Mange ejendomsadministratorer kan være behjælpelig med f.eks.:

  • Udarbejdelse af lejekontrakter, når nye lejere flytter ind
  • Varsling af stigninger i lejen
  • Koordinering af håndværkere ved bygge- og renoveringsprojekter
  • Kommunikation med lejere og vicevært
  • Kontrol og betaling af løbende udgifter
  • Afleveringsforretning ved fraflytning

Der er, foruden ovenstående, mange andre opgaver som ejendomsadministratorer kan hjælpe med, hvorfor det vigtigt, at afsøge markedet for hvad der netop passer den enkelte ejendomsselskab, ejerforening og andelsboligforening bedst.

 

Vælg en ejendomsadministrator i dit område:

En ejendomsadministrator vil højst sandsynligt deltage på den årlige generalforsamling.

Derudover kan der også være nogle kvartalsmøder, hvor det giver god mening at han/hun også deltager. Så hvis man skal finde en ny ejendomsadministrator, kan man ligeså godt finde en tæt på.

Vi anbefaler man vælger en ejendomsadministrator tæt i jeres lokalområde, dog kan mange opgaver klares gennem telefon,mail eller skype. Så hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i som ovenstående kommunikere via. mail og telefon eller skype. 

Ejendomsadministrator i København

Indhent 3 tilbud nu

Ejendomsadministrator i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Ejendomsadministrator i Århus

Indhent 3 tilbud nu

Ejendomsadministrator i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Ejendomsadministrator i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Ejendomsadministrator i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her