Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Indlånsrente:

 

Indlånsrente – hvad er indlånsrente? 

Har man penge stående på en bankkonto, vil der som udgangspunkt altid være en indlånsrente tilknyttet den specifikke konto. Indlånsrenten er noget banken betaler til kunden, som led i at kunden opbevarer eller låner dem de penge der er stående på de kontoer pågældende har hos dem. 

Høj indlånsrente kontra lav indlånsrente? 

Er indlånsrenten i høj den bank hvor man har sine penge stående, kan det betyde, at ens penge kan formere sig betydeligt, mens de står i banken. Er indlånsrenten derimod lav, vil det selvsagt betyde, at pengene ikke formere sig nævneværdigt. Her plejer man at sige, at det bedre kan svare sig, at investere sine penge i eksempelvis aktier, obligationer eller andet, hvis man IKKE skal bruge dem til noget inden for nærmeste fremtid. 

Hvem bestemmer niveauet for indlånsrenten? 

Det finansielle marked bestemmer prisen på penge og dermed indlånsrenten. I praksis er det centralbankerne der styre renteudviklingen. Kan de f.eks. se at udbuddet af penge stiger, og at efterspørgslen tilsvarende er lavt, hvilket kan have at gøre med at der bliver sparet op og holdt igen med forbruget og investeringerne, vil det reagere vil at sætte renterne ned, hvilket kan have en betydning for den indlånsrente som kommercielle banker tilbyder. 

Man kan sammenligne prisudviklingen af indlånsrenter med håndfaste produkter. Som et eksempel kan man tag udgangspunkt i en vase. Er det mange vaser i overskud, vil prisen falde tilsvarende. Skal man samtidig have den opbevaret og forestiller sig, at alle skal have opbevaret vasen da alle også har købt den, vil man komme til at betale lidt for at få den opbevaret, da der pludselig er efterspørgsel på opbevaring.

Vælg en revisor i dit område:

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Alt efter hvilket forhold du ønsker at have med din revisor, kan det også være rart at han/hun er tæt på, hvis du vil svinge forbi til en kop kaffe, og snakke nogle ting igennem, eller blot sige hej.

Mange opgaver kan dog klares pr. telefon, mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i kommunikere via. mail og telefon.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Århus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her