Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Købsaftale: 

Købsaftale ved ejendomshandel 

En købsaftale (tidligere slutseddel) vedrørende handel med fast ejendom er et dokument, som forpligter både køber og sælger retligt ved underskrivelsen. Købsaftalen indeholder mange punkter, som for menig mand og kvinde, kan være svær at gennemskue, hvorfor det kan give god mening at den gennemgås med en boligadvokat. 

Købsaftalen indeholder mange punkter, heriblandt de vilkår man har aftalt, prissætningen og overtagelsesdatoen. Hvis ejendommen sælges via en ejendomsmægler vil det normalvis være ejendomsmægleren der udarbejder købsaftalen. Det er dog vigtigt at bemærke, at ejendomsmægleren er sælgers mand, hvis opgave er at varetage sælgers interesser, hvorfor køber bør have sin egen uvildige rådgiver til at varetage sine interesser, hvilket netop kan være en boligadvokat. 

Hvad indeholder en købsaftale? 

Der er ingen lovmæssig formkrav til en købsaftale, hvorfor én købsaftale godt kan skille sig ud fra en anden købsaftale. Der er dog en gennemgående træk for, hvad en købsaftale indeholder af oplysninger. Som udgangspunkt indeholder en købsaftale mange oplysninger og kan være tung læsning for de fleste. Netop derfor kan det være vigtigt at en sagkyndig gennemgår købsaftalen, da denne har sans for købsaftalens detaljer, som kan have en afgørende betydning for køber og handlens betingelser. Desuden kan det forekomme at køber har en interesse i, at tilføje specifikke vilkår til købsaftalen, hvoraf det er vigtigt at disse vilkår bliver formuleret på et juridisk bindende sprog, så betydningen af vilkårene ikke er til at tag fejl af.

Vælg en revisor i dit område:

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Alt efter hvilket forhold du ønsker at have med din revisor, kan det også være rart at han/hun er tæt på, hvis du vil svinge forbi til en kop kaffe, og snakke nogle ting igennem, eller blot sige hej.

Mange opgaver kan dog klares pr. telefon, mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i kommunikere via. mail og telefon.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Århus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her