Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Regnskabsprogram:

 

Regnskabsprogram 

Et regnskabssystem er det system, der bruges til at styre indtægter, udgifter og andre økonomiske aktiviteter i en virksomhed.

Et regnskabssystem giver en virksomhed mulighed for at holde styr på alle typer økonomiske transaktioner. Herunder køb (udgifter), salg (fakturaer og indtægter), forpligtelser (finansiering, betalte konti) osv. og er i stand til at generere omfattende statistiske rapporter, der giver ledelsen eller interesserede parter et klart sæt data til hjælp i beslutningsprocessen.

 

I dag er det system, der bruges af en virksomhed, generelt automatiseret og computerbaseret ved hjælp af specialiseret software og / eller skybaserede tjenester. 

Hvad kan et regnskabsprogram?

Udgifter: Mængden af ​​kontanter, der strømmer ud af virksomheden i bytte for vare eller tjenester fra en anden person eller virksomhed, er udgifterne. I ældre regnskabs software eller med et manuelt system som Excel er det nødvendigt manuelt at indtaste, afbalancere og kategorisere hver udgift. Derimod med et automatisk regnskabssystem giver det mulighed for hurtig indtastning, kategorisering og automatisk udgifts balance.

Fakturaer: Oprettelse af en professionel faktura er en vigtig del af at udvikle et positivt brand image og skabe tillid hos kunderne. I dag giver nogle regnskabssystemer mulighed for øjeblikkelig oprettelse af fakturaer med mulighed for at tilpasse og automatisk holde styr på betalte fakturaer og indtægter.

Finansiering: Alle forretningsforpligtelser, herunder banklån, pantelån osv. Et regnskabssystem kan holde styr på forpligtelser som for eksempel betalings værdier og automatisk opdatere saldoen, så snart en betaling er foretaget og konto afregnet. 

Dette er hovedelementerne for, hvad et regnskabsprogram indeholder. De mest standardhovedelementer i et regnskabsprogram er følgende:  

  • Hovedbog: Alle bilag for alle konti
  • Balance: Et overblik over virksomhedens samlede aktiver og passiver
  • Debitor: Registrering af alle salgsordrer
  • Kreditor: Registrering af alle købsordrer
  • Faktura: At kunne skrive og sende faktura til kunder 
  • Kassekladde: Den daglige registrering af alle indbetalinger og udbetalinger
  • Varekartotek: Overblik over den samlede varebeholdning

Der ville udover disse elementer også være mulighed for at kunne tilkøbe tillægsmoduler, som supplerer standardpakken. Tillægsmodulerne kan for eksempel være: projektstyring, webshop, lagerstyring, auto bank og budget.

Vælg en revisor i dit område:

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Alt efter hvilket forhold du ønsker at have med din revisor, kan det også være rart at han/hun er tæt på, hvis du vil svinge forbi til en kop kaffe, og snakke nogle ting igennem, eller blot sige hej.

Mange opgaver kan dog klares pr. telefon, mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan i kommunikere via. mail og telefon.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Århus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Ålborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Revimatch har formidlet over 60.000 opgaver, se hvad vores kunder siger.

Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her