Revisor

Den Omfattende Rolle af Revisorer i Virksomhedsledelse: Udforsk, hvordan revisorer bidrager til mere end blot regnskabskontrol – fra risikostyring til rådgivning om finansielle strategier.

En revisor er en person, der kan hjælpe din virksomhed med revision. Formålet med revision er en uvildig gennemgang og kontrol af en virksomheds regnskab. Den godkendte revisor er uddannet og specialiseret til at arbejde med at give virksomheder og virksomhedens interessenter en indsigt i virksomhedens økonomiske forhold på et neutralt og objektivt grundlag. Revisoren har desuden pligt til at følge love og regler ved gennemgangen af en virksomheds økonomi. Med en revisors hjælp sikrer du, at dit virksomhedsregnskab giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske tilstand.

Hvad laver en revisor?

Den godkendte revisor har en stor betydning for samfundet. Revisorer godkender regnskaber og rådgiver virksomheder samt privatpersoner om deres økonomiske forhold. Derudover er revisoren også en garanti for, at lovgivning og gældende standarder overholdes.

Den godkendte revisor er kvalificeret til at udføre følgende opgaver:

 • Revidere og kontrollere virksomheders regnskaber
 • Yde regnskabs- og skattemæssig assistance
 • Virksomhedsvurdering ved køb, salg, fusion eller opdeling
 • Hjælpe en virksomhed med koncernstruktur
 • Børsnotering
 • Generationsskifte

Den statsautoriserede eller registrerede revisor har derudover også kendskab til pensionsordninger, bogføringssystemer og tilskudsmuligheder.

Den godkendte revisor

Den rette revisor kan derfor være nyttig for en privatperson, den lille såvel som den store virksomhed og kan være sikkerheden for optimale økonomiske- og skattemæssige løsninger og rådgivning.

Vi vil altid råde dig at indgå et samarbejde med en godkendt revisor – enten med en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor. De er begge kvalificerede til at udføre helt specifikke opgaver, som mange andre ellers ikke har den nødvendige viden om. De er desuden, grundet deres autorisation, underlagt revisorlovgivningen, som tilskriver dem at kvalitetskontrollere deres arbejde og leve op til dokumentationspligten. På den måde er du som deres kunde sikret for fejl og mangler, hvis dette skulle være tilfældet.

Er din virksomhed underlagt revisionspligt?

Er du i tvivl om din virksomhed er underlagt revisionspligt? 

Revisionspligten afhænger af, hvilken regnskabsklasse virksomheden hører under, men i visse tilfælde også af andre regler. Forneden vil der være en gennemgang af, hvilke virksomhedstyper der er pålagt revisionspligten, og hvilke der er undtaget:

 • Personligt drevne virksomheder, enkeltmandsvirksomheder og interessentselskaber (I/S) → Ovenstående virksomheder hører under Klasse A virksomheder. Denne type virksomheder er ikke pålagt revisionspligt. Der er altså ikke krav om revision eller krav om, at der skal foretages en gennemgang af årsrapporten af en revisor.
 • Kapitalselskab, anpartsselskab og aktieselskab → Et kapitalselskab, anpartsselskab eller aktieselskab hører under Klasse B eller Klasse C virksomheder. Revisionspligten afhænger af, om de i to regnskabsår i træk ikke overskrider to af tre følgende størrelser på balancedagen:
 • en balancesum på 4 mio. kr.
 • en nettoomsætning på 8 mio. kr. og
 • et gennemsnitligt antal heltidsbeskæftigede på 12 i løbet af regnskabsåret
 • Erhvervsdrivende fonde → Erhvervsdrivende fonde er pålagt revisionspligten og kan derfor ikke fravælge revision, selvom de måtte tilhøre Klasse B eller Klasse C.
 • Børsnoterede selskaber og statslige aktieselskaber → Børsnoterede selskaber og statslige aktieselskaber hører til Klasse D virksomheder, og med det følger også de love og regler ang. regnskab der er mest skrappe. De førnævnte selskaber kan som udgangspunkt ikke fravælge revision.
Hjælp til SKAT og moms

Det er utroligt vigtigt, at man har styr på sine regnskaber, når det kommer til skat og moms. Både så man ikke risikerer at betale for meget, men også fordi man på den måde undgår at få et skattesmæk. Reglerne omkring moms og skat er anderledes for virksomheder end for privatpersoner, og fx kan man få fradrag for momsen på de varer, man køber til brug i virksomheden.

En revisor eller bogholder kan hjælpe dig med din skat- og momsregistrering, så du er sikker på, at alt bliver registeret korrekt.  En kompetent og kvalificeret revisor kan typisk være en god følgesvend og rådgiver for en privatperson eller virksomhed og sikre de mest givtige og optimerende skattemæssige løsninger. 

Fx kan revisoren hjælpe dig med at:

 • Tage en dialog med skattevæsenet
 • Lave en selvangivelse og moms samt afgifter for din virksomhed
 • Tilrettelægge generationsskifte, så det skatte- og afgiftsmæssigt understøtter en forretningsmæssigt optimal løsning
 • Optimere virksomhedens skattebetalinger gennem blandt andet virksomhedsordningen
Revisorhjælp fra et stærkt team

Det er nemt at få revisorhjælp hos os, og du sparer både tid og penge på at gøre det igennem Revimatch. Vores serviceteam er trænede i at matche dine behov med den rigtige revisor eller regnskabskyndige, og du sparer tid på selv at skulle finde en revisor og kontakte vedkommende.

Revimatch er Danmarks mest specialiserede formidler inden for økonomiske ydelser. Vores netværk består af kvalificerede bogholdere og revisorer, som står til din rådighed.

Processen foregår på følgende måde:

 • Udfyld formularen for at indhente 3 tilbud til en revisor/bogholder
 • Vi kontakter dig på tlf for at få uddybet din opgavebeskrivelse, så vi kan hjælpe dig bedst muligt
 • Du modtager 3 tilbud fra vores eksperter, som er et skræddersyet tilbud til lige netop dine behov
 • Vælg den løsning som passer bedst til dine og virksomhedens behov
Find revisor i dit område

Det kan være en god idé at vælge en revisor tæt på dig selv.

Især hvis du eksempelvis har fysiske bilag, du enten skal aflevere eller have hentet af din revisor.

Vi har et samarbejde med bogholdere og revisorer i følgende byer: 

 • Revisor Odense
 • Revisor Randers
 • Revisor Aalborg
 • Revisor Århus
 • Revisor Esbjerg

Hvis din virksomhed ikke lokationsmæssigt er tæt på nogen af disse byer, er det ikke noget problem. Mange opgaver kan klares over telefon eller mail og hvis den ekspert, du foretrækker, bor i den anden ende af landet, kan I kommunikere via. mail og telefon.

Statsautoriseret revisor København

Leder du efter en statsautoriseret revisor i København? Vi hjælper dig med at finde den rette statsautoriserede revisor i København. Alt du skal gøre er at udfylde vores kundeformular, og så sender vi dig 3 tilbud som vores dygtige service team har vurderet er et godt match for dig. 

Hvad koster en revisor?

Prisen på en revisor varierer meget, alt efter hvor omfangsrige opgaverne, som skal løses, er. Vi kan derfor ikke fastsætte en pris på, hvad en revisor koster, men vi kan garantere, at de tilbud du får fra os er gode. Grunden til dét er, at den regnskabskyndige person ved, at der er konkurrence mellem de tre kandidater, som potentielt alle er et godt match for dig. 

Vi hjælper dig med at finde en revisor eller bogholder: Få 3 tilbud

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis at finde 3 matches til dig, som du kan vælge mellem og kontakte. Revisorerne og bogholderne har på forhånd taget stilling til, hvilke kundetyper de finder interessante og hvor stort et område af landet, man ønsker kunder fra. 

Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde vores kundeformular, og så vil vi finde tre bud på regnskabskyndige, som passer til lige netop dine behov. Vores service er gratis og uforpligtende, og du kan derfor frit bestemme, om du ønsker at gøre brug af de rådgivere, som vi finder til dig.

Udfyld formularen og lav en opgavebeskrivelse, så vi kender de ønskede arbejdsopgaver for henholdsvis revisoren eller bogholderen. På den måde kan vi bedre matche den helt rigtige person til dig.

Indhent 3 tilbud

Hvem er Revimatch?

Vi hjælper private erhvervsdrivende med at finde det bedste match, når det kommer til at ansætte en revisor eller bogholder til firmaet. Markedet kan virke uoverskueligt, og det er vores mission at gøre det overskueligt. Vi har partnere i alle størrelser, og kan derfor både tilbyde hjælp til større virksomheder og mindre enkeltpersoners virksomheder. 

Hvorfor gøre brug af Revimatch?
 • Gennemsigtighed → vi gør det nemt og overskueligt at finde en ny regnskabskyndig
 • Sparringspartner → Du får 3 gratis tilbud på din nye sparringspartner
 • Det rigtige match → Vi samarbejder med over 2000+ revisorer og bogholdere i landet, så vi skal nok finde det helt rigtige match for dig
Hvad siger kunderne om Revimatch?

Kunderne har givet os en gennemsnitlig score på 4,8 på Trustpilot. Det er vi rigtig glade for, for det betyder, at langt de fleste af vores kunder er tilfredse med vores services og kan bruge vores rådgivning og hjælp til at finde det rigtige match til deres virksomhed. Vi er dog altid interesserede i at blive endnu bedre og få feedback på vores arbejde, så hvis du har ris eller ros, så lav endelig en anmeldelse af os! 

Kontakt os

Har du spørgsmål som du stadigvæk ikke har fået besvaret? Så tøv ikke med at kontakte os, enten på: 

udfyld formularen her: eller mail: 

info@revimatch.dk

Hos Revimatch forsøger vi hele tiden at forbedre kundeoplevelsen, så du kan få de bedste tilbud fra revisorer og bogholdere hurtigst muligt. Et af vores seneste tiltag er, at vi har udvidet vores åbningstid til kl. 21.00. Det giver jer større fleksibilitet i en travl hverdag, uanset om I er kunder på jagt efter en revisor, eller er samarbejdspartnere på jagt efter en potentiel klient.