Skatterådgivning

Effektiv Skatteplanlægning og Compliance: I denne del af guiden fokuseres der på vigtigheden af effektiv skatteplanlægning og compliance. Forstå hvordan man navigerer i komplekse skatteregler og udnytter lovlige skattefordele for at maksimere fortjeneste og minimere skatteudgifter. Lær også, hvordan man forholder sig til skattemyndighedernes krav og opdateringer i skattelovgivningen.

Skatterådgivning er en hjælp til dig som selvstændig erhvervsdrivende. Skatteregler er ikke altid nemme at finde rundt i, og det er vigtigt at dine indberetninger og regnskaber er i orden, når det kommer til skat. Med en skatterådgiver kan du få hjælp til disse opgaver og være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Revimatch er sat i verden for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige regnskabskyndige til din virksomhed, som kan hjælpe dig med din skatterådgivning. 

Hvad er skatterådgivning?

Skatterådgivning er rådgivning i enten dine personlige eller din virksomheds skatteforhold. Mange virksomheder gør brug af skatterådgivning for at sikre sig, at alt bliver noteret, registreret og indberettet korrekt. Men også privatpersoner kan med fordel gøre brug af skatterådgivning, så de er sikre på at få deres fradrag og undgår et skattesmæk senere hen. Skatterådgivning kan være en rigtig god investering for en virksomhed, da skattereglerne er komplicerede, og det er nemt at fare vild i skattereglerunglen. 

Hvad er skat?

Skat er den almindelige betegnelse for penge, der opkræves af det offentlige, dvs. staten eller kommunen. Man kan definere skat som værende en obligatorisk ydelse, der betales til offentlig forvaltning og service. Både borgere og juridiske personer som virksomheder og foreninger kan være skattepligtige. Som regel opkræves skatter af Skattestyrelsen, der ved lov har fået tilkendt opgaven.

Indberetning af skat er tidskrævende: Få hjælp til skat af en skatterådgiver

Synes du skat fylder meget i din arbejdsdag som erhvervsdrivende? Både erhvervsdrivende og lønmodtagere oplever, at SKAT fylder meget, og at det har en stor indvirkning på deres økonomi. Det er også set, at virksomheder erfarer, at skatteplanlægning og skatterapportering er omfattende og uigennemskueligt. Det har til dels noget at gøre med hyppige ændringer i skattelovene, men også at skattereglerne er komplicerede og uoverskuelige at forholde sig til grundet de mange regler, der findes.

Brug en revisor til skatterådgivning

Revisorer og bogholdere kan have erfaring med forskellige emneområder inden for faget. Hvis du har brug for skatterådgivning, er det derfor oplagt at finde en revisor som er skatterådgiver. 

Hvis du vælger at ansætte en revisor eller en bogholder til din virksomhed, får du hjælp fra en regnskabskyndig person til at varetage alt omkring skat, momsregnskab, feriepengekapital mm. Du vil dermed sikre dig, at alt bliver registreret og indberettet rigtigt, og du får tid til andre vigtige opgaver, som giver din virksomhed værdi. 

Revimatch hjælper erhvervsdrivende med at finde en skatterådgiver uden at skulle bruge en masse tid på det. Det er helt sikkert vigtigt for dig at finde den helt rigtige skatterådgiver til din virksomhed, men markedet kan virke uoverskueligt. Revimatch’s vision er at gøre markedet overskueligt for dig, og vi tilbyder derfor at sende dig 3 tilbud på revisorer og/eller bogholdere, som vi mener kan varetage de opgaver, som lige præcis du har brug for. Og så er det oven i købet helt uforpligtende og gratis. 

Indhent tilbud til 3 skatterådgivere her 

Hjælp til skat for private med skatterådgivning

Er du bange for at gå glip af fradrag? Som privatperson kan du også drage stor fordel af skatterådgivning, da der er mange ting, som du skal forholde dig til. At udfylde en selvangivelse er ikke altid lige til, og det er så ærgerligt at gå glip af fradrag eller at ende med at få et kæmpe skattesmæk. 

En revisor kan blandt andet hjælpe dig som privatperson med følgende ift skatterådgivning:

 • Årsopgørelse
 • Beregning af den skattepligtige indkomst og udfyldelse af selvangivelsen
 • Rådgivning, hvis man skal flytte til udlandet
 • Forældrekøb
 • Selvangivelse og fradrag
 • Rådgivning om skattemæssige eftervirkninger ved køb eller salg af ejendom

Fradrag for privatpersoner

Der findes forskellige typer fradrag, og det kan for mange være svært at finde rundt i. Det er ofte set, at mange går af glip af fradrag, som de egentlig er berettiget til og derfor går glip af mulige fortjenester.

De mest typiske fradrag er:

 • Kørselsfradrag
 • Håndværkerfradrag
 • Børne- og ægtefællebidrag
 • Fradrag på mad og transport
 • Donationer
 • Kontingent til fagforening og a-kasse
 • Renteomkostninger og indtægter

En skatterådgiver kan hjælpe med at optimere og drage fordel af de mange fradrag, hvor der oftest vil være mange penge at hente.

Hvad koster skatterådgivning?

Prisen på skatterådgivning er forskellig, da den sættes efter forskellige parametre:

 • Opgavens omfang
 • Tidsforbrug
 • Hvor meget arbejde skatterådgiveren skal stå for, og hvor meget du selv er med inde over arbejdet

Skatterådgivning er ofte på timebasis, men det kan også være muligt at få en nogenlunde fast pris, når skatterådgiveren har estimeret, hvor lang tid opgaven vil tage. 

Få 3 tilbud på revisorer som udøver skatterådgivning

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis at finde 3 skatterådgivere til dig, som du kan vælge mellem og vurdere hvem der passer bedst til din virksomhed. Revisorerne og bogholderne har allerede på forhånd taget stilling til, hvilke kundetyper de finder interessante og hvor stort et område af landet som de ønsker kunder fra. 

Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde vores kundeformular, og så vil vi finde tre bud på regnskabskyndige, som passer til lige netop dine behov. Vores service er gratis og uforpligtende, og du kan derfor frit bestemme, om du ønsker at gøre brug af de rådgivere, som vi finder til dig.

Revimatch sikrer dig, at de tilbud, som du får fra de 3 skatterådgivere vi har fundet til dig, er en god pris. 

Udfyld formular her og modtag 3 tilbud

Hvem er Revimatch?

Vi hjælper private erhvervsdrivende med at finde det bedste match, når det kommer til at ansætte en revisor eller bogholder til firmaet. Markedet kan virke overskueligt, og det er vores mission at gøre det overskueligt. Vi har partnere i alle størrelser, og kan derfor både tilbyde hjælp til større virksomheder og mindre enkeltpersonsvirksomheder.

Hvorfor gøre brug af Revimatch?

 • Gennemsigtighed → vi gør det nemt og overskueligt at finde en ny regnskabskyndig
 • Sparringspartner → Du får 3 gratis tilbud på din nye sparringspartner
 • Det rigtige match → Vi samarbejder med over 2000+ revisorer og bogholdere i landet, så vi skal nok finde det helt rigtige match for dig

Hvad siger kunderne om Revimatch?

Kunderne har givet os en gennemsnitlig score på 4,8 på Trustpilot. Det er vi rigtig glade for, for det betyder, at langt de fleste af vores kunder er tilfredse med vores services og kan bruge vores rådgivning og hjælp til at finde det rigtige match til deres virksomhed. Vi er dog altid interesserede i at blive endnu bedre og få feedback på vores arbejde, så hvis du har ris eller ros, så lav endelig en anmeldelse af os! 

Kontakt os

Har du spørgsmål som du stadigvæk ikke har fået besvaret? Så tøv ikke med at kontakte os, enten på: 

Tlf. +45 70 60 50 58 

Eller mail: 

kontakt@revimatch.dk

Hos Revimatch forsøger vi hele tiden at forbedre kundeoplevelsen, så du kan få de bedste tilbud fra revisorer og bogholdere hurtigst muligt. Et af vores seneste tiltag er, at vi har udvidet vores åbningstid til kl. 21.00. Det giver jer større fleksibilitet i en travl hverdag, uanset om I er kunder på jagt efter en revisor, eller er samarbejdspartnere på jagt efter en potentiel klient.